.NET ontwikkelaar voor internationale scale up in Amsterdam


Introductie

Werk jij graag aan concepten die nog niet eerder bedacht zijn? Neem je je verantwoordelijkheid en lijkt het je leuk om je in te zetten voor een applicatie met internationale dekking? Bekijk dan onderstaande vacature bij onze klant in Amsterdam!

Organisatie

Met hun state of the art crowd sourcing platform helpt dit bedrijf grote merken bij het garanderen van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van hun producten. Vanuit de oorsprong is dit bedrijf te vinden in de retail branche en werken ze voor grote merken als Coca Cola en Tony Chocolonely. Met hun platform koppelen ze de behoefte van bedrijven aan mensen die op aanvraag opdrachten kunnen uitvoeren. Gebruikers maken gebruik van een mobiele app, waardoor klanten de positionering en voorraad van hun producten kunnen inventariseren. Dit is dus op het gebied van reclame uitingen, maar ook andere zaken als shelf-display en voorraad komen voorbij. De app-gebruikers maken hier foto’s van en krijgen daar een kleine vergoeding voor. Het concept is internationaal enorm aangeslagen en inmiddels hebben ze kantoren in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk, waarbij development volledig in Nederland wordt gedaan. Ze zijn met stip marktleider in Nederland en zijn in Europa veruit de grootste.

Het bedrijf kent een ambitieuze instelling en is inmiddels ook actief in andere sectoren, namelijk technology en healthcare. Binnen de technology sector wordt het platform ingezet voor klanten als Eneco en KPN en draagt het platform bij aan de installatie van slimme thermostaten. Door middel van het platform kunnen grote processen opgesplitst worden in kleine taakjes die ook weer te crowd sourcen zijn. Op het gebied van healthcare worden nu volop mogelijkheden onderzocht en benut hoe het platform kan bijdragen aan een gezondheidszorg waarbij de professionals kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de cliënten.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, op slechts een paar minuten van het Centraal Station. Ze hebben momenteel 50 medewerkers, maar de organisatie is heel plat met weinig hiërarchie. Er wordt veel gestuurd op eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Een voorbeeld hiervan is dat vakantiedagen hier niet worden vastgelegd, omdat ze uitgaan van de verantwoordelijkheid van hun medewerkers. In het R&D team wordt veel gespard en na gedacht over de architectuur en worden nieuwe ideeën enorm gewaardeerd. Alles wat ze hier doen, is nog nooit eerder gemaakt en dat maakt het een unieke uitdaging. Naast het werk is er ook zeker tijd voor gezelligheid. Zo is er standaard tijd voor een vrijmibo, worden er af en toe leuke uitjes georganiseerd en wordt er elke dag samen geluncht. Dit zorgt er voor dat eigenlijk iedereen altijd graag op kantoor aanwezig is, ook al is er de mogelijkheid om thuis te werken.

Functie

Het aanboren van nieuwe markten brengt uitdagingen met zich mee, namelijk het creëren van één platform dat alle verticals kan ondersteunen. Het momenteel 10-koppige developmentteam werkt hard aan de ontwikkelingen die nog op stapel staan, maar kan versterking gebruiken. Als ervaren .NET developer werk je samen met jouw collega’s aan een technologisch zeer vernieuwend platform dat in heel Europa wordt gebruikt. Het team is op conceptueel en technologisch vlak met nieuwe dingen bezig, wat betekent dat je aan software werkt dat nog nooit eerder is gebouwd. Projecten waar nu aan gewerkt wordt zijn natuurlijk het generiek maken van de code voor alle platformen, maar tegelijkertijd willen ze het platform ook Cloud Ready maken met behulp van Azure. Hier komt ook een nieuwe Microservice architectuur bij kijken, waar je aan actieve bijdrage aan kunt leveren. Daarbij werk je aan het bouwen van API’s voor de mobiele app, voor klanten en voor de interne webapplicaties, die ook continu in ontwikkeling is. Hierbij zijn schaalbaarheid en performance enorm belangrijk. Qua stack werk je naast C# .NET, Azure en Microservices veel met .NET Core, MVC, SQL Server en een beetje Javascript.

Doordat je werkt aan een app die internationaal wordt gebruikt krijg je alle dynamieken die bij een internationaal speelveld horen mee. De voertaal op de werkvloer is Nederlands, maar de internationale collega’s zijn uiteraard allemaal Engelstalig, dus het is belangrijk dat je hier goed in mee kan komen. Onderdeel zijn van dit avontuur? Check dan hieronder wat je nodig hebt!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met C# .NET;
 • Je hebt ervaring met ASP.NET MVC;
 • Je hebt ervaring met SOLID en design patterns;
 • Ervaring met Azure is een pre;
 • Ervaring met .NET Core is een pre;
 • Ervaring met (het opzetten van) een microservice architectuur is een pre;
 • Je kunt abstract denken;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de code;
 • Je bent communicatief vaardig.

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Vrije omgang met vakantiedagen;
 • Zeer flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Reiskostenvergoeding in de vorm van een OV-kaart;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Telefoonvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Een internationale, dynamische werkomgeving;
 • Werken aan conceptueel en technologisch vernieuwende dingen;
 • Gedreven en gezellige collega’s!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.