.NET programmeurs gezocht voor groot bedrijf nabij Zwolle!


Introductie

Werken aan kwalitatief hoogstaande software in een succesvol en internationaal georiënteerd bedrijf? Dit bedrijf biedt je ruime doorgroeimogelijkheden binnen een prettige en informele werkomgeving. Lees meer in onderstaande vacature!

Organisatie

Dit succesvolle bedrijf heeft een bekende naam en is met inmiddels zo’n 260 man gevestigd nabij Zwolle. Naast twee vestigingen in Nederland hebben zij ook vestigingen in India, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al sinds de jaren 80 richten zij zich op totaaloplossingen voor bezoekersregistratiesystemen en afvalverwerking. Hierbij kun je denken aan software voor toegangscontrole, kassasystemen, kluisjes maar ook narrowcasting en managementsoftware. Qua afvalverwerkingsystemen kun je denken aan totale software oplossingen voor het wegbrengen van afval, ondergrondse containers die op afstand worden aangestuurd en route optimalisatie voor vuilwagens binnen gemeenten. Het is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf met duidelijke plannen en doelen. Het einddoel van het bedrijf is het aanbieden van complete diensten aan hun klanten.

Door recente overname van twee andere bedrijven en daardoor extra groei is het bedrijf op zoek naar meerdere programmeurs voor twee teams. Je zal terechtkomen in een gezellig team, waar een gemoedelijke en informele sfeer heerst. Dit bedrijf is ontstaan als familiebedrijf en dat dit een familiebedrijf is, dat merk je ook. Het gezellige team waar je in terecht zal komen zal je een warm welkom geven. De ontwikkelaars bij dit bedrijf krijgen veel vrijheid, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden aangereikt. Omdat kwaliteit hier hoog in het vaandel staat, is het behalen van certificeringen en bepaalde opleidingen zelfs verplicht. Op deze manier garandeer je jezelf van een baan met de mogelijkheid tot optimale ontwikkeling!

Naast het feit dat het een professioneel team is, worden er regelmatig leuke dingen ondernomen. Zo wordt er dagelijks gezamenlijk geluncht in de kantine, wordt er elke vrijdagmiddag geborreld en worden er op vrijdag altijd lekkere loempia’s gehaald voor de hele afdeling. Daarnaast worden er vaak Scrumsessies georganiseerd en wordt er de mogelijkheid geboden verschillende events te bezoeken. Verder gaan ze twee keer per jaar met de hele holding een dagje weg naar een leuke bestemming.

Functie

Als ontwikkelaar kom je te werken in een SCRUM team en houd jij je bezig met het vertalen van functionele wensen van de klant naar technische oplossingen. Je werkt aan nieuwe oplossingen en maatwerk projecten en dit doe je in samenwerking met je collega’s en teamleider. Het team is opgedeeld in tweeën, waarbij het eerste team werkt aan bezoekersregistratiesystemen en het tweede team zich bezig houdt met afvalverwerking. Het bedrijf is op zoek naar meerdere programmeurs voor beide teams. Het liefst vullen zij het team aan met ervaren programmeurs die passie hebben voor software ontwikkeling en die mee kunnen denken met de klant. Ben jij een ervaren techneut die het ook leuk vindt om als consultant op te treden? Dan ben jij een goede match!

Voor deze functie wordt ieder geval van je verwacht dat je thuis bent in de Microsoft wereld en dat je een passie hebt voor de .NET technologie. Benieuwd naar de verdere functiespecificaties en wat het bedrijf jou kan bieden? Lees dan vooral verder!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring met C# en .NET;
 • Je hebt ervaring met HTML, AngularJS en ASP.NET MVC;
 • Je bent bekend met het Entity Framework;
 • Ervaring met ASP.NET Core, MVC en Web APi’s zijn een pre;
 • Je hecht veel waarde aan kwaliteit;
 • Je bent zelfstandig, enthousiast, communicatief vaardig en kunt goed werken in teamverband.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • Veel opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid jezelf te certificeren;
 • 27 vakantiedagen;
 • Niet-ziek regeling waarbij je 4 extra vakantiedagen kunt verdienen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerken is een optie;
 • Een informele en gezellige werkomgeving;
 • Structurele salarisverhoging bij goed functioneren!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.