.NET/Sitecore developer in Apeldoorn!


Introductie

Ben jij een .NET developer met kennis van Sitecore? Wil jij jezelf daarnaast verder ontwikkelen en ben je niet vies van het werken op projectbasis? Dan is dit team in Apeldoorn op zoek naar jou!

Organisatie

Dit consultancybedrijf is gevestigd in Driebergen-Rijsenburg, maar zoekt voor een klant in Apeldoorn gedreven .NET developers die deel gaan uitmaken van een nieuw kernteam. Het klantbedrijf is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland en zij willen dit nieuwe team opzetten binnen een specifieke tak van het bedrijf. Deze tak heeft de maatschappelijke rol om mensen te helpen omgaan met risico’s. Dit houdt niet alleen in dat zij schade vergoeden en helpen bij het herstellen ervan, maar ook dat zij bezig zijn met het behouden en bereiken van doelen op dit gebied. Het gehele bedrijf heeft als doel het leveren van een bijdrage aan een gezonde en toekomstbestendige samenleving.

Binnen het consultancybedrijf is jouw eerste project dus geen verrassing meer. Bij het klantbedrijf, waar je zult werken aan het omzetten van een Sharepoint omgeving naar Sitecore, zul je minimaal twee jaar in dienst zijn. De mogelijkheid dat deze periode verlengd wordt, is ook aanwezig. Samen met de rest van het team, dat momenteel bestaat uit vier collega’s, ga je een compleet nieuwe Sitecore omgeving neerzetten. Het is dus wel belangrijk dat je de wil en ambitie hebt om dit te doen. Naast een gezonde dosis ambitie binnen het team, wordt de cultuur als informeel omschreven. Doordat een sterk en high performing team neergezet gaat worden, kan men ook uitgaan van het sparren met elkaar en het delen van kennis.

Uiteraard blijft de binding met het consultancybedrijf zelfs tijdens projecten nog altijd aanwezig. Iedere twee maanden zijn er kennisdelingssessies in het historische pand in een prachtige bosrijke locatie. Verdere initiatieven zijn bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes met de verschillende business units. Eigenlijk wordt alles gedaan om te zorgen dat jullie nog vaak bij elkaar komen. Op deze manier blijf je onderdeel van het consultancybedrijf, ook al werk je aan een project. Tot slot wordt persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd en daarom krijg je meerdere trainingen aangeboden!

Functie

Binnen dit project ben je, samen met je team, bezig met het omzetten van een omgeving van Sharepoint naar Sitecore. Hoewel je team nog niet volledig staat, is de functie van Lead Sitecore Developer al vervuld. Het doel van het team is om binnen negen maanden een grote stap te hebben gemaakt in de omzetting, om ervoor te zorgen dat de andere teams snel kunnen integreren. Dit ‘nieuwbouw’ project is dus een allereerste uitdaging waar jij mee aan de slag kunt gaan! Naast het werken met Sitecore, zul je veel met .NET aan het werk zijn. Vanuit het gerenoveerde kantoor in Apeldoorn, met open kantoorruimtes en genoeg flexplekken, zul jij snel je draai vinden!

Uiteindelijk zoekt het consultancybedrijf extra mensen, dus het kan voorkomen dat je op een ander project dan deze in Apeldoorn wordt gezet. Dit kan gebeuren als je aangeeft een ander project interessanter te vinden en als je daar een betere match voor blijkt te zijn. Het consultancy bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven doordat ze zich puur en alleen richten op lange termijn opdrachten waarbij gewerkt wordt aan unieke nieuwbouw projecten. Wanneer je hier in dienst bent zul je dus niet ingezet worden voor het door ontwikkelen van een kantoorapplicatie, maar altijd aan iets werken dat impact heeft op onze maatschappij.

Het bedrijf is op zoek naar ambitieuze en enthousiaste collega’s die niet bang zijn voor fullstack developen. Herken jij je in dit profiel? Check hieronder de specifieke functie eisen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Je bent een fullstack developer met de nadruk op Sitecore en .NET;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met consultancy of bent bereid dit te leren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift);
 • Je vind het leuk om een nieuwe Sitecore omgeving neer te zetten!

Aanbod

 • Heel goed salaris;
 • Goede leaseregeling zonder eigen bijdrage;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • Een bonusregeling o.b.v. gewerkte uren;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw verdere ontwikkeling;
 • Een zeer interessante opdracht;
 • Een uitdagende werkomgeving en ambitieus team.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.