.NET software architect met affiniteit met vastgoed en finance


Introductie

Wil je als .NET software architect aan de slag bij een informeel bedrijf waar jouw belangen voorop staan? Dat kan! Heb je enige affiniteit met vastgoed en financiën en woon je in de buurt van Ede? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het bedrijf waar we jou als .NET software architect voor zoeken maakt applicaties voor grote vastgoedklanten. De applicaties ondersteunen de klanten bij het maken van financiële besluitvormingsprocessen. Grote bedrijven zoals bijvoorbeeld ABN Amro en Volker Wessels maken gebruik van de applicaties. Met het systeem krijgen klanten inzicht in hun financiële planning en daarmee wordt de afweging bijvoorbeeld wel of niet te investeren vergemakkelijkt.

Op dit moment zijn ze volop bezig met het vernieuwen van de huidige software applicaties. De basis van de applicatie is jaren geleden gemaakt in Delphi en de komende tijd zijn ze druk bezig de applicatie vanuit de basis opnieuw te ontwikkelen in de nieuwste en meest moderne technieken.

Jouw toekomstige werkgever bestaat al zo’n 20 jaar en is nog steeds aan het groeien. Ondanks de groei en de uitbreiding van het team, hangt er een prettige werksfeer en blijven de lijnen kort. De werknemers zijn te omschrijven als professioneel en hebben hart voor de zaak. Het management is super begaan met alle werknemers en probeert dan ook het beste potentieel uit de werknemers te halen. Nieuwe en innovatieve ideeën zijn altijd welkom en het volgen van trainingen of opleidingen of het behalen van certificaten wordt zeker aangemoedigd. Zo blijven de developers ook altijd up to date en kun je je continue blijven ontwikkelen.

Zoals genoemd is er binnen de organisatie veel flexibiliteit. Heb je bepaalde wensen, wil je thuis werken of qua uren flexibeler werken, vrijwel alles is bespreekbaar zolang je je volledig inzet en bijdraagt aan verbetering en de groei van het bedrijf.

Functie

De functie als senior .NET software architect heeft raakvlakken met vastgoed, finance en IT. Het systeem waar klanten gebruik van maken is ooit ontwikkeld met Delphi, maar nu bestaat de wens om de applicatie te moderniseren. Op dit moment is het bedrijf dus bezig met alles op nieuw uit te zenden en om te zetten met behulp van moderne talen, tools en technieken. De hele basis van het systeem wordt nu opnieuw opgebouwd. De core draait op dit moment nog op Delphi.

Jij zult hier als architect een grote rol in hebben. Je wordt onderdeel van een SCRUM development team dat bestaat uit onder andere: developers, business consultants en een UX designer. Samen met hen geef je invulling aan het omzetten van de applicatie. Verder ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van een moderne architectuur voor zowel platforms als applicaties. Je zult ook meebouwen aan het platform en code reviews uitvoeren en op deze manier bijdragen aan het verder professionaliseren van de oplossingen van je werkgever.

Functie-eisen

Als .NET software architect bij dit bedrijf is het van belang dat je enige affiniteit hebt met vastgoed en finance. De materie is namelijk in meerdere opzichten een uitdaging en omvat ook een stuk rekenen. Verder is het van belang dat je:

 • Een HBO diploma hebt;
 • Minstens 3 jaar ervaring hebt met .NET, .NET Core en SQL;
 • Kennis hebt van Azure;
 • Interesse in nieuwe technieken hebt;
 • Het is een pré als je enige ervaring hebt met frontend.

Aanbod

Naast werken in een leuk groeiend bedrijf waar alles bespreekbaar is en waar je écht de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen bieden ze je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo biedt jouw toekomstige werkgever je:

 • Een salaris oplopend tot €6500;
 • Flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Talloze opleidingsmogelijkheden;
 • Een pensioenregeling;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vastcontract.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.