.NET vacature in Oldenzaal! (Thuiswerken mogelijk)


Introductie

Heb jij affiniteit met zowel web als mobile ontwikkeling, vind je het leuk om jezelf in de breedte verder te ontwikkelen en hecht je veel waarde aan (creatieve) vrijheid en flexibele werktijden? Onze klant in Oldenzaal is op zoek naar een breed inzetbare .NET developer!

Organisatie

Dit jonge innovatieve bedrijf is in 2007 opgericht en richt zich met name op software ontwikkeling op gebied van nieuwe media. Zij hebben een state of the art systeem ontwikkeld voor Points of Interests, waarbij locatie gebonden algoritmes en innovatieve toepassingen de kern vormen. De software wordt onder andere ontwikkeld voor iPhones, iPads, tablets en Android smartphones. Het doel van dit bedrijf is om hoogwaardige applicaties en content te leveren voor deze devices en voor iedere klant de beste oplossing te bedenken. Zojuist hebben ze een succesvol project afgerond voor één van de grootste camperclubs in Europa, waarvoor de ze website, het CMS systeem, een iOS en een Android app hebben ontwikkeld die allemaal met elkaar kunnen communiceren. De intelligente route technologie die voor deze klant is ontwikkeld zorgt ervoor dat campers hun uitgestippelde route zowel op de app als op de website kunnen bekijken en aanpassen. Andere bekende successen van deze organisatie zijn de ANWB Campinggids of de Zoover app waarmee je talloze bezienswaardigheden kunt vinden die op dat moment bij jou in de buurt zijn.

Het bedrijf is marktleider in deze niche markt en maakt momenteel een gezonde groei door. In totaal zijn ze nu met een team van 16 man, waarvan er 9 in Nederland werken. Een aantal medewerkers werken op afstand vanuit het buitenland. Dit is dus één van de meest flexibele werkgevers die wij kennen! Je kunt hier tot wel 4 dagen thuis werken. Maandag of dinsdag is doorgaans iedereen op kantoor, zodat de weekplanning doorgenomen kan worden. Wanneer je het prettig vindt om 5 dagen op kantoor te werken ben je natuurlijk ook van harte welkom, er zijn altijd mensen aanwezig. Je bent hier vrij om je werktijden zelf in te delen.

Je komt te werken in een kleine en informele club van software specialisten die hard werken aan het doorontwikkelen en uitbreiden van de software. Ontwikkelaars die hier werken leren naast hun eigen specialisme nog een tweede ontwikkeltechniek, zodat iedereen breed inzetbaar is. Persoonlijke ontwikkeling wordt hiermee dus erg gestimuleerd.

De sfeer in het bedrijf is gezellig en informeel, alle collega’s lunchen gezamenlijk, er wordt regelmatig geborreld en één keer per jaar wordt er een leuk uitje georganiseerd gevolgd door een diner. De laatste tijd hebben ze een aantal uitdagende projecten binnengehaald, waarvoor ze jouw hulp nodig hebben! Lees snel verder over de functie-inhoud en –eisen.

Functie

Namens deze klant zijn we op zoek naar een breed inzetbare .NET developer. Binnen de twee ontwikkel teams worden webapplicaties en mobile apps ontwikkeld, en idealiter voel je je op beide platformen thuis. Je werkt aan hele projecten waarbij je van A tot Z betrokken bent. Waar nodig word je goed begeleid door een senior ontwikkelaar uit je team. In de invulling van je functie heb je ontzettend veel vrijheid, qua creativiteit maar ook qua werktijden en locatie. Hier is het mogelijk om tot 4 dagen thuis te werken! Elke developer deelt zelf zijn werktijden in. Je werkt met de allernieuwste technieken en wordt aangemoedigd om jezelf technisch ook te verbeteren.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met .NET ontwikkeling
 • Werkervaring met Visual Studio, C# en ASP.NET MVC
 • Ervaring met CMS;
 • Ervaring met WebAPI en Bootstrap is een pre;
 • Kennis van algoritmes en design patterns is een pre;
 • Communicatief vaardig;
 • Creatief;
 • Je werkt graag met de nieuwste technieken.

Aanbod

 • Uitstekend salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 26 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling (50-50);
 • Mobiele telefoon;
 • Gave projecten waarin je veel creativiteit kwijt kan;
 • Mogelijkheid om jezelf verder en breder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.