.NET vacatures voor starters t/m architecten beschikbaar


Introductie

Zou jij graag aan de slag gaan in een echt IT bedrijf? Werk je graag in een groot team van professionele developers en hecht je waarde aan nieuwe technologie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Organisatie

Onze klant is een leuk en succesvol bedrijf in Almere. Zij zijn opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de retail branche. Met hun super innovatieve software pakket worden grote klanten als Dixons, iCenter en CoolCat geholpen bij het creëren van meer omzet. Denk echter niet dat het hier om een eenzijdig product gaat, het bedrijf ontwikkelt een software suite die alle kanalen op elkaar afstemt. Dit is ook waar het bedrijf zich in onderscheidt; omnichannel oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een systeem dat ordermanagement en productinformatiemanagement koppelt, om zo controle op de orderstromen en grip op de diversiteit van de product informatie te houden.

Het bedrijf is ingericht in een operatie team en een support & development team. Het development team wordt opgesplitst op projectbasis en wisselt continu. Hierdoor is iedereen op de hoogte van de opdrachten en dat werkt ontzettend goed. Op dit moment zijn er in totaal vijftig man werkzaam voor het bedrijf, waarvan eenenveertig op locatie in Nederland. Binnen het team zijn vooral de .NET’ers in overvloed, zij vertegenwoordigen meer dan de helft van de groep. De IT afdeling bestaat verder uit implementatie consultants, product ontwikkelaars, architecten en team leads.

Qua sfeer is het een pragmatische club en een platte en informele organisatie. Er is een hoge mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo worden er op regelmatige basis bijvoorbeeld masterclasses en pizzasessies georganiseerd, waarbij de focus ligt op kennisdeling. Daarnaast wordt er ook tijd vrij gemaakt voor leuke dingen, waarbij de nadruk meer ligt op gezelligheid. Denk bijvoorbeeld aan een eindemaandsborrel, de vrijdagmiddagborrel of een weekendje weg.

Om de concurrentie voor te blijven, zorgt dit bedrijf dat de software continu wordt doorontwikkeld en vooruitloopt op de ontwikkelingen in de markt. Wegens groei staan ze open voor meerdere kandidaten, van junior tot en met architect. Vind je het leuk om met klanten te schakelen? Dan heb je een streepje voor en hebben ze ook ruimte in het implementatieteam!

Functie

Het bedrijf is momenteel op zoek naar .NET specialisten van alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je een junior, senior of team lead bent. Het is belangrijk voor het bedrijf dat je ambitie hebt voor het vak. Zit dat goed bij jou, dan kan solliciteren dus altijd!

Als software engineer draag je actief bij aan het optimaliseren van de inhouse ontwikkelde software suite. De suite bestaat nu uit twee producten met een BI module er aan vast. Daarnaast ben je betrokken bij het implementeren van complexe business applicaties voor klanten. Hierbij werk je nauw samen met de projectteams en ben jij verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke componenten. Technologieën waar nu mee gewerkt wordt zijn: .NET Core, MVC, WCF, Restful API’s, Ninject, Reflection, SQL, React, Vue, Angular en Azure. Ervaring met deze technologieën is een sterke pre.

Ook de functie Lead Developer/Architect staat nog open. Bij deze functie komt naast het developen ook het aansturen van collega’s en het meedenken over technische vernieuwingen bij kijken. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het aansturen van projecten en ben je verantwoordelijk voor het technisch inhoudelijke stuk van deze projecten. Al met al ben jij een proactief persoon die met behulp van goede communicatieve skills het team ondersteunt naar de best passende innovatieve oplossingen!

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO diploma richting Informatica of soortgelijke richting;
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft .NET;
 • Een aantal jaar werkervaring met ASP.NET MVC, C# en MySQL;
 • Je bent innovatief en proactief ingesteld;
 • Je hebt een grote passie voor je vak;
 • Ervaring met .NET Core, Angular en/of Azure is een pre;
 • Affiniteit met het aansturen van collega’s is een pre;
 • Plezier in het sparren met klanten op een communicatief goede manier is een pre.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris;
 • 25 vakantiedagen + een niet-ziek regeling, waardoor je een extra dag krijgt;
 • Goede pensioenregeling met 100% werkgeversbijdrage;
 • Goede bonusregeling;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden (thuiswerken bespreekbaar);
 • Een inspirerende werkplek met uitdagende projecten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.