Ontwikkel software voor automatische analysesystemen


Introductie

Heb jij altijd al bij een internationaal bedrijf willen werken dat ‘zo lekker gewoon’ gebleven is? Dat kan! Deze Brabantse international ontwikkelt software voor automatische analysesystemen. Deze systemen dragen op hun manier bij aan een beter milieu en schoner drinkwater. Lijkt het jou mooi om samen met dit bedrijf het maatschappelijk belang te dienen en de wereld een stukje mooier te maken? Check dan snel de rest van de vacature en solliciteer direct!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardig geautomatiseerde analyse apparatuur voor laboratoria en de voedselindustrie. Zij automatiseren de processen van hun klanten op maat met behulp van robotica. De analyses worden bijvoorbeeld gebruikt voor metingen van grondstoffen in de gewasindustrie. De resultaten van de analyses kunnen dan gebruikt worden om bemestingsadviezen te geven. Hierdoor dient dit bedrijf een maatschappelijk belang.

Dit bedrijf opereert wereldwijd en heeft vestigingen in bijvoorbeeld India, Amerika en Canada. In Breda, waar jij zult komen te werken, zijn ongeveer 140 mensen werkzaam. Ondanks het internationale karakter is Nederland de enige productielocatie. Wat de markt betreft maakt dit bedrijf een enorme groei door. Zo is er in Nederland net een nieuw pand geopend en dit biedt voor jou nog meer mogelijkheden!

De locatie is goed bereikbaar en de werksfeer is typisch Brabants. Op kantoor hangt een informele cultuur en de collega’s gaan leuk met elkaar om. De samenstelling qua werknemers is een leuke combinatie van een oude garde en nieuw talent. In de pauze komt alles samen bij de koffietafel waar er ruimte is voor een wat humor en een praatje. Verder vindt er iedere vrijdag een vrijmibo plaats.

Functie

Jij zult komen te werken op de R&D afdeling. Deze afdeling is voornamelijk bezig met het ontwikkelen van de software voor de analyzers. Deze software wordt ontwikkeld in C# en .NET. Maar deze software is niet het enige dat je aan zult raken. Je zult ook samenwerken met andere afdelingen binnen de R&D en soms sparren met de robotica afdeling. Binnen het team zul je een prominente rol vervullen, maar ook voldoende ruimte hebben om je eigen ding te doen. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en ziet ook echt resultaat van je werk. Binnen het team is er voldoende ruimte om te sparren met de andere developers en tevens maakt een tester onderdeel uit van jouw toekomstige team.

Functie-eisen

Jij bent iemand met een afgeronde HBO/WO opleiding Informatica. Woorden als: analytisch, resultaatgericht en sociaal omschrijven jou perfect. Het is belangrijk dat je, vanwege het internationale karakter, uitstekende kennis van de Engelse taal hebt. Verder heb je:

  • Minstens 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van software in C# en .NET
  • Enige kennis van UML en SQL server
  • Verder is het een pré indien je enige ervaring hebt met Jira en Windows forms, maar dit is niet vereist.

Aanbod

Naast een mooie functie bij een bedrijf dat een maatschappelijk doel dient, biedt dit bedrijf je uitstekende arbeidsvoorwaarden én een prettige werksfeer. Zo bieden ze je:

  • Een marktconform salaris
  • Een riante bonusregeling bovenop je salaris
  • Een groot opleidingsbudget
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden waarbij zowel tijd en geld worden ingezet
  • Een pensioenregeling
  • Flexibele werktijden

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.