Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Mijn ervaring met .NET Professionals was zeer aangenaam. Ik ben super goed geholpen en heb met behulp van Tesse een plek gevonden waar ik misschien normaal niet terecht zou zijn gekomen.

Altijd heel prettig contact gehad met .NET Professionals, ook al in de tijd dat ik nog niet op zoek was naar een nieuwe baan.
Dankzij .NET Professionals in contact gekomen met een bedrijf dat perfect bij me past en waar ik binnenkort mag gaan beginnen. Tesse, bedankt!

Uitmuntend. Graag wil ik Colin en Roël benadrukken in deze enquête. De samenwerking met beide is erg prettig. Ook al hebben jullie mij deze keer niet mijn nieuwe werkgever ’toegedragen’… bij mijn nieuwe werkgever ga ik zeker kijken of we in de toekomst zaken met jullie kunnen doen. Bedankt mannen!

Ik heb erg fijn contact gehad .NET Professionals. In tegenstelling tot wat ik gewend ben van recruiters wordt er hier echt naar je geluisterd.

Flexibele contacttijden, snel gesprekken bij bedrijven geregeld.

Prettige omgang, duidelijke communicatie en snel handelen/terugkoppelen.

Erg tevreden! Ze vragen echt naar jouw wensen en doen hun best om je te helpen. Verder doen ze ook de loononderhandeling voor je en worden ze ook door de werkgever betaald gebaseerd op jouw loon (dus hierbij hebben jullie een gemeenschappelijke interesse).

Goed geholpen door .NET professionals voor een nieuwe en passende werkplek. Ze zorgen voor een werkplek die zoveel mogelijk bij jou als persoon past.

Via Tesse een leuk traineeship gevonden! De gesprekken waren ontzettend fijn en nuttig! Kortom een fijne ervaring!

Colin is de beste en meest professionele recruiter die ik mijn loopbaan heb ontmoet. Een geweldige aanwinst voor jullie bedrijf. Colin je bent een held.

De bedrijven waarmee .NET Professionals in contact staan waren voor mij erg intressant, daarnaast was het erg prettig samenwerken met mijn recruiter. Ze was erg proactief en nam mijn wensen mee.

.NET Professionals nam initieel contact op via LinkedIn, en viel direct op door de fijne en persoonlijke aanpak. Na een ineffectieve zelfstandige zoektocht van een maand besloot ik op het aanbod in te gaan. Binnen een week of twee had ik al vier sollicitatiegesprekken gehad bij verschillende passende (en grote) partijen, zodat ik een een beeld kon vormen. Door het gehele proces was er een enorm fijne en persoonlijke aanpak. Een luisterend oor voor bevindingen, met wijze advies waar passend. Vorige week vrijdag, nog geen maand na het eerste contact met .NET Professionals heb ik een contract getekend voor een onwijs vette baan. Bedankt toppers!

Zeer aangenaam. Snel handelen, goede matches vinden door aandacht en interesse in profiel en bedrijven.

Zeer te spreken over de persoonlijke aanpak. Ze gaan net een stapje verder voor je.

Ontzettend fijne ervaring gehad in het proces naar een nieuwe baan toe en uiteindelijk aan een topplek gekoppeld.

professioneel en op maat

Erg positief, snelle en passende contacten.

Zeer prettig contact

Zeer gedegen recruitment professionals die kandidaten op een persoonlijke manier snel aan de juiste functie koppelen

Ik reageerde op een oude uitnodigingsmail van een vertrokken collega. Ik kreeg een reactie van een huidige recruiter. Zij hielp mij heel goed en ze was heel leuk om met te communiceren. Binnen een paar weken heb ik een heel mooie baan gevonden via .NET Professionals. Dank voor de service!

Uitstekend geholpen aan een .NET baan bij een leuk bedrijf dat goed bij mij past. .NET Professionals was persoonlijk, attent en nam bijkomende taken uit handen zodat ik mij kon richten op de inhoud.

Professionele club die in goed overleg het eerste contact met een potentiele nieuwe werkgever voor je overneemt.

.NET Professionals is een recruitment bureau die met je mee denkt.

Serieuze, maar soepele en fijne ervaring.

Positieve ervaring. Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke drijfveren bij het zoeken naar een match.

Goed contact, goede samenwerking, wederzijds begrip en respect, staan open voor dialoog.

Prima ervaring met het aannemen van .Net ontwikkelaars via .Net professionals.

.Net Professionals zoekt, i.t.t. veel andere recruitmentbureaus, een lange termijn partnerschap op. Mede hierdoor al jaren een fijne relatie, goede kandidaten en een vlot proces.

2 collega’s zijn via .NET Professionals bij ons binnen gekomen

Goede contacten met Romy. Ze is helder en duidelijk in haar stappen en afspraken en houdt zich daar ook aan. Zeer prettig!

Hele prettige samenwerking met Kaj Bartele opgebouwd. Duidelijk, transparent, snel en betrouwbaar.

Goede kandidaten, professionele consultants.

Tesse heeft kennis van zaken, komt met goede kandidaten en begeleid het proces professioneel

Jullie stellen .Net professionals bij ons voor. Vaak goede passende kandidaten met voldoende ervaring. Communicatie gaat op een prettige en heldere manier. Afspraken worden netjes ingepland en bevestigd. Nadeel is dat je altijd naar het algemene nummer moet bellen en doorverbonden moet worden. Er is namelijk geen direct nummer bekend van het contactpersoon, tenzij deze specifiek wordt doorgegeven.