Hoe is onze service?

Schrijf een review over ons!

Developers Werkgevers

Fijne recruiter, luisterde goed naar mijn wensen (waar over het algemeen recruiters niet heel goed in zijn) en gaf mij ook goede tips

Ik ben snel aan een baan geholpen die me tot nu toe goed bevalt. Communicatie verliep soepel en was duidelijk. Ik zou .NET Professionals zeker aanbevelen.

Prettige samenwerking en snel een baan gevonden bij een leuk bedrijf.

Er werd erg goed geluisterd naar mijn wensen en visie door Tesse. Daardoor konden we het goed eens worden over welke keuzes te maken. Ik had het gevoel aan een half woord genoeg te hebben.

Erg professioneel met ook veel aandacht voor de persoon en diens interesses

Hele fijne ervaring gehad met Colin en het team. Duidelijk, eerlijk en snel resultaat. Zeker een aanrader voor developers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!

Fijn contact. Roël had al heel snel goed door wat ik zocht. Hij dacht actief mee en gaf ook eerlijk zijn visie op dingen. Keek even verder dan alleen mijn CV. Ook andere vacatures die werden aangedragen waren goed onderbouwd waarom hij ze aandroeg en dat sloot altijd tenminste aan op 1 punt wat belangrijk was voor mij.

Heel erg positief, Colin was persoonlijk en luisterde naar mijn requests/concerns, hij hield veel contact en pakte snel door.

Fijne samenwerking. Komt gelijk met een goede passende baan op basis van feedback.

Super goed geholpen door Colin Bond. Hij heeft actief gezocht naar een perfecte bedrijfsmatch voor mij en nam zeker de tijd voor mij. Hij was altijd erg positief en super behulpzaam. Hij heeft me het gehele proces goed doorheen geholpen. Een aanwinst voor .NET Professionals. Door hem heb ik snel een andere baan gevonden die goed bij mij past naar mijn eisen en wensen! Super!!!

Een zeer goede ervaring met snelle resultaten en duidelijk contact

Als je op zoek bent naar een (andere) baan dan wil je altijd snel handelen en niet te lang in onzekerheid zitten of iets doorgaat of niet. En bij Roël van van Sonsbeek zit dat allemaal goed. Contact was erg goed, je wordt serieus genomen en snelheid van handelen is uitstekend. Hij wil echt wat voor je doen.

Mijn ervaring met .NET Professionals kan ik omschrijven als een hele prettige en professionele begeleiding naar een nieuwe baan als .net developer.

Goed

Ik heb mijn samenwerking met Tesse als zeer positief ervaren. Ze begreep precies wat ik zocht en hielp veel onderzekeden weg te nemen door mij goed te informeren. Ze had al snel een aantal geweldige mogelijkheden voor me, en vrijwel direct kon ik al op gesprek. Ook daar heeft Tesse me op helpen voorbereiden, waardoor ik al een streepje voor had tijdens het sollicitatieproces.

Verder hield Tesse mij altijd op de hoogte en was bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dankzij haar hulp heb ik snel en zonder veel moeite een leuke baan gevonden.

Kortom, mijn ervaring met Tesse was uitstekend en ik raad haar zeker aan voor mensen die een nieuwe baan zoeken of zich willen oriënteren.

Meedenken en meekijken naar een passende werkgever. Ze geven niet te snel op voor je.

Goede communicatie doorheen het hele process. Altijd de nodige ondersteuning gehad. Dit was mijn eerste job en ze hebben me geholpen met de onderhandeling voor de salaris.

Open en eerlijk contact. Duidelijke afspraken.

Heel fijn! Duidelijk en eerlijk. Weet waar je aan toe bent.

Erg positief, je krijgt goede vacatures voorgeschoteld en kan in alle rust beslissen.

Ik heb de samenwerking met Colin als zeer prettig ervaren. Zo is hij altijd bereikbaar en weet hij goed met me mee te denken.

Mijn ervaring met .NET Professionals was zeer aangenaam. Ik ben super goed geholpen en heb met behulp van Tesse een plek gevonden waar ik misschien normaal niet terecht zou zijn gekomen.

Altijd heel prettig contact gehad met .NET Professionals, ook al in de tijd dat ik nog niet op zoek was naar een nieuwe baan.
Dankzij .NET Professionals in contact gekomen met een bedrijf dat perfect bij me past en waar ik binnenkort mag gaan beginnen. Tesse, bedankt!

Uitmuntend. Graag wil ik Colin en Roël benadrukken in deze enquête. De samenwerking met beide is erg prettig. Ook al hebben jullie mij deze keer niet mijn nieuwe werkgever ’toegedragen’… bij mijn nieuwe werkgever ga ik zeker kijken of we in de toekomst zaken met jullie kunnen doen. Bedankt mannen!

Ik heb erg fijn contact gehad .NET Professionals. In tegenstelling tot wat ik gewend ben van recruiters wordt er hier echt naar je geluisterd.

Flexibele contacttijden, snel gesprekken bij bedrijven geregeld.

Prettige omgang, duidelijke communicatie en snel handelen/terugkoppelen.

Erg tevreden! Ze vragen echt naar jouw wensen en doen hun best om je te helpen. Verder doen ze ook de loononderhandeling voor je en worden ze ook door de werkgever betaald gebaseerd op jouw loon (dus hierbij hebben jullie een gemeenschappelijke interesse).

Goed geholpen door .NET professionals voor een nieuwe en passende werkplek. Ze zorgen voor een werkplek die zoveel mogelijk bij jou als persoon past.

Via Tesse een leuk traineeship gevonden! De gesprekken waren ontzettend fijn en nuttig! Kortom een fijne ervaring!

Colin is de beste en meest professionele recruiter die ik mijn loopbaan heb ontmoet. Een geweldige aanwinst voor jullie bedrijf. Colin je bent een held.

De bedrijven waarmee .NET Professionals in contact staan waren voor mij erg intressant, daarnaast was het erg prettig samenwerken met mijn recruiter. Ze was erg proactief en nam mijn wensen mee.

.NET Professionals nam initieel contact op via LinkedIn, en viel direct op door de fijne en persoonlijke aanpak. Na een ineffectieve zelfstandige zoektocht van een maand besloot ik op het aanbod in te gaan. Binnen een week of twee had ik al vier sollicitatiegesprekken gehad bij verschillende passende (en grote) partijen, zodat ik een een beeld kon vormen. Door het gehele proces was er een enorm fijne en persoonlijke aanpak. Een luisterend oor voor bevindingen, met wijze advies waar passend. Vorige week vrijdag, nog geen maand na het eerste contact met .NET Professionals heb ik een contract getekend voor een onwijs vette baan. Bedankt toppers!

Zeer aangenaam. Snel handelen, goede matches vinden door aandacht en interesse in profiel en bedrijven.

Zeer te spreken over de persoonlijke aanpak. Ze gaan net een stapje verder voor je.

Ontzettend fijne ervaring gehad in het proces naar een nieuwe baan toe en uiteindelijk aan een topplek gekoppeld.

professioneel en op maat

Erg positief, snelle en passende contacten.

Zeer prettig contact

Zeer gedegen recruitment professionals die kandidaten op een persoonlijke manier snel aan de juiste functie koppelen

Ik reageerde op een oude uitnodigingsmail van een vertrokken collega. Ik kreeg een reactie van een huidige recruiter. Zij hielp mij heel goed en ze was heel leuk om met te communiceren. Binnen een paar weken heb ik een heel mooie baan gevonden via .NET Professionals. Dank voor de service!

Positieve ervaring. Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke drijfveren bij het zoeken naar een match.

Serieuze, maar soepele en fijne ervaring.

.NET Professionals is een recruitment bureau die met je mee denkt.

Professionele club die in goed overleg het eerste contact met een potentiele nieuwe werkgever voor je overneemt.

Uitstekend geholpen aan een .NET baan bij een leuk bedrijf dat goed bij mij past. .NET Professionals was persoonlijk, attent en nam bijkomende taken uit handen zodat ik mij kon richten op de inhoud.

Goed contact, goede samenwerking, wederzijds begrip en respect, staan open voor dialoog.

Jullie stellen .Net professionals bij ons voor. Vaak goede passende kandidaten met voldoende ervaring. Communicatie gaat op een prettige en heldere manier. Afspraken worden netjes ingepland en bevestigd. Nadeel is dat je altijd naar het algemene nummer moet bellen en doorverbonden moet worden. Er is namelijk geen direct nummer bekend van het contactpersoon, tenzij deze specifiek wordt doorgegeven.

Tesse heeft kennis van zaken, komt met goede kandidaten en begeleid het proces professioneel

Goede kandidaten, professionele consultants.

Hele prettige samenwerking met Kaj Bartele opgebouwd. Duidelijk, transparent, snel en betrouwbaar.

Goede contacten met Romy. Ze is helder en duidelijk in haar stappen en afspraken en houdt zich daar ook aan. Zeer prettig!

2 collega’s zijn via .NET Professionals bij ons binnen gekomen

.Net Professionals zoekt, i.t.t. veel andere recruitmentbureaus, een lange termijn partnerschap op. Mede hierdoor al jaren een fijne relatie, goede kandidaten en een vlot proces.

Prima ervaring met het aannemen van .Net ontwikkelaars via .Net professionals.