Senior C# .NET developer fiscale software


Introductie

Ben jij een senior C# .NET developer en vind je het leuk om in teamverband aan een grote cloudapplicatie te werken? Ben jij een echte programmeur die vrijheid en ruimte voor eigen inbreng belangrijk vindt? Dan is dit bedrijf uit het mooie Barendrecht op zoek naar jou!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Barendrecht en bestaat nu 12 jaar. Ze startten 12 jaar geleden als belastingadvieskantoor voor studenten. Hiermee deden ze ervaring op het met programmeren van fiscale aangiftebiljetten en kwamen ze na een tijdje tot de conclusie dat er nieuwe software nodig was voor het werk dat zij leverden. Bestaande pakketten waren lastig in gebruik en het kostte soms dagen om te begrijpen. In samenwerking met een softwarebedrijf zijn ze fiscale aangiftesoftware gaan ontwikkelen die wel gebruiksvriendelijk was. Sinds de release maken inmiddels meer dan 30.000 professionals en 300 kantoren gebruik van hun online oplossing. Met meer dan 1,7 miljoen aangiftes per jaar mogen zij zich dan ook een van de marktleiders noemen op dit gebied!

Onze klant bouwt dus een product dat voor en door fiscalisten is ontwikkeld. Aan de hand van slimme rekenmodules, handige overzichtspagina’s en constante controles wordt het doen van aangiftes en het managen van de aangiftepraktijk een stuk makkelijker. Doormiddel van de hierdoor vooraf ingevulde aangifteformulieren kunnen klanten met een druk op de klop aangifte doen. Het doen van bijvoorbeeld inkomstenbelasting is daarom in veel gevallen alleen nog een kwestie van het controleren van gegevens. Ze richten zich met hun product voornamelijk op fiscalisten en accountancy partijen en mogen momenteel klanten als KPMG, CNV, FNV, Bol.com en Giant tot hun klantenkring rekenen. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw portaal voor klanten van klanten en hier kom jij om de hoek kijken!

Functie

Vanwege de aanhoudende vraag naar het product is onze klant dringend op zoek naar een senior .NET C# developer. Jij zult binnen een scrum team aan de slag gaan binnen een modern en dynamisch team van ontwikkelaars. Je gaat met name werken met NET, .NET Core, en C#. Binnen deze rol is het belangrijk dat jij ziet wat er moet gebeuren en het ook leuk vindt om mee te denken over de architectuur van de producten. Je krijgt alle ruimte voor je creativiteit en ideeën. Er zijn maar liefst vier grote releases per jaar en je zult dus niet alleen bijdragen aan nieuwe functionaliteiten, maar ook aan gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en performance.

Functie-eisen

Omdat je binnen het team een vooraanstaande positie krijgt is het wel van belang dat je goed functioneert in teamverband en ook een beetje kunt aansturen. Verder heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Maar het zou fijn zijn als je in ieder geval het onderstaande meebrengt:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met C# en .NET;
 • Ervaring met ASP.Net (MVC);
 • Goede kennis van SQL Server;
 • Verder is het een pré als je met Angular kunt werken

Aanbod

Naast een mooie functie binnen een modern en dynamisch bedrijf kom je ook op een plek te werken waar geen hiërarchie heerst. De lijntjes zijn kort dus je kunt snel dingen regelen en je hebt de ruimte voor je creativiteit. Jij hebt de touwtjes in handen om de producten verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. En daar staat natuurlijk wat tegenover. Zo bieden ze je:

 • Een salaris variërend van €4500 tot €5300 per maand
 • 25 Vakantiedagen;
 • Pensioen vergoeding;
 • Een opleidingsbudget en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Veel technische/ creatieve vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Flexibele werktijden (thuiswerkdag mogelijk);
 • Reiskostenvergoeding, parkeergelegenheid en station voor de deur;
 • Een informele werksfeer waarbinnen in overleg veel mogelijkheden liggen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.