Senior fullstack .NET ontwikkelaar in centrum Amsterdam


Introductie

Ben jij een Senior .NET Developer die graag in een dynamische omgeving werkt bij een succesvol fullservice internetbureau in het centrum van Amsterdam? En werk jij graag in verschillende sectoren aan websites, applicaties en portalen? Lees dan de volledige vacature en wie weet ga jij hier binnenkort aan de slag!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam en staat al 25 jaar bekend als een succesvol full-service internetbureau. Ze werken aan grote projecten rondom digitale dienstverlening en richten zich op drie markten: de profit sector, de non-profit sector en de (semi)overheid. Doordat het een fullservice bedrijf is, zijn ze van alle markten thuis. Zo ontwikkelen ze klantportalen, bouwen ze websites, webapplicaties en CMS systemen, ontwikkelen de softwarearchitectuur, werken ze aan dataopslag, onderhouden ze websites en bouwen ze koppelingen en oplossingen op maat voor klanten.

Een greep uit de klanten is een pensioenfonds, een uitgeverij, de Gemeente Amsterdam, een inlichtingenbureau en een nationaal fonds. Voor het pensioenfonds hebben ze bijvoorbeeld een portaal ontwikkeld waar de consumenten real-time hun gegevens kunnen inzien door veilig in te loggen via DigiD. Voor een onderwijsinstelling hebben ze een applicatie ontwikkeld zodat passend onderwijs aangevraagd en verwerkt kan worden. Daarnaast hebben ze voor een tandartsenvereniging een tool ontwikkeld om contracten automatisch te genereren, wat kosten en tijd bespaart voor tandartsen. Ze zijn altijd met meerdere projecten tegelijk bezig, wat zorgt voor afwisseling en een dynamische omgeving!

Het team bestaat uit 20 collega’s die op een flexibele en informele manier met elkaar omgaan. Iedere dinsdag is er een geheel verzorgde lunch, waar het hele team bij is. De overige dagen eten de meesten een hapje buiten de deur, ze zitten tenslotte in het centrum van Amsterdam! Elke vrijdag wordt er plaats gemaakt voor een borrel: soms op kantoor, soms buiten de deur. Daarnaast worden er vele andere leuke uitjes georganiseerd. In de zomer varen ze vaak een stuk door de grachten, met kerst gaan ze uit eten en is er altijd een leuke verassing gepland voor het team.

Functie

Als Senior .NET developer kom je in een Scrum team terecht en bouw je onder anderen online applicaties, portalen en websites. Je werkt nauw samen met product owners, vormgevers, webeditors en andere developers. Met dit team werk je continu aan verschillende projecten tegelijk. Qua stack werk je onder andere met .NET, Entity Framework, VueJS, Continuous Delivery, Service Oriented Architecture en een eigen framework. Ook het werken met nieuwe technieken zoals .NET Core en Azure staan op de planning om op korte termijn te integreren.

Ze streven ernaar om lang bij klanten aan de slag te gaan, om op die manier de gehele digitale dienstverlening op te pakken. De ideale developer werkt dan ook accuraat, heeft oog voor detail, kan zich gemakkelijk aanpassen en is een echte teamspeler. Verder is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de nieuwste technieken en nieuwe technieken gemakkelijk eigen maakt. Benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal vijf jaar ervaring met ontwikkelen in .NET;
 • Je hebt fullstack ervaring, bij voorkeur in de frontend met VueJS;
 • Ervaring met het Entity Framework, Continuous Delivery en Service Oriented Architecture;
 • Ervaring met .NET Core en Azure is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je functioneert goed in een team;
 • Een flexibele houding en kunt je goed aanpassen;
 • Oog voor detail en werkt accuraat!

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een vrij te besteden persoonlijk opleidingsbudget van meer dan €2000,- per jaar;
 • Een laptop van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding of een OV abonnement;
 • Overlijdensrisicoverzekering;
 • Jaarlijkse salarisverhogingen;
 • Wekelijks verzorgde lunches;
 • Uitdagende projecten in diverse sectoren;
 • Werken in een dynamische omgeving;
 • Wekelijkse vrijmibo’s en leuke uitjes met het team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.