Senior/Lead .NET vacature in Utrecht!


Introductie

Ben jij een ervaren .NET Developer die de rol van hoofdontwikkelaar op zich kan nemen? Heb je daarnaast interesse in het verder optimaliseren van een uniek stuk software? En heb je fullstack .NET ervaring? Bekijk dan snel deze vacature in Utrecht!

Organisatie

Dit bedrijf is van oorsprong een belangrijke speler in de pensioenwereld, maar heeft haar corebusiness inmiddels flink uitgebreid. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een specialist op het gebied van advies en software implementatie in de financiële sector.

Tegenwoordig houdt het bedrijf zich voornamelijk bezig met procesautomatisering bij financials. Dit zijn grote, complexe projecten die gepaard gaan met heel veel data. Denk aan een commerciële en technische migratie bij een pensioengever, het inrichten van een operationeel proces bij een grote verzekeraar of het realiseren van de overgang van een oud mainframe systeem naar een SAP systeem, waarbij een slag gemaakt moest worden van 1000 productvarianten naar slechts 50. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hun eigen ontwikkelde software en één van de doelen is om dit workflow management systeem verder te optimaliseren. Het systeem is nu ingericht voor de grote financials, maar ze willen een nieuwe business aan gaan boren: het MKB. Dit vergt de nodige grote wijzigingen in het systeem, waarvoor ze versterking kunnen gebruiken van een senior developer met dermate veel ervaring dat hij mee kan denken over zaken als structuur van de applicatie.

Binnen het bedrijf is een informeel en gezellig team van 14 collega’s werkzaam. Onder de collega’s heerst een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel, een gevolg van de grote hoeveelheid vrijheid die ze krijgen. Zo wordt er flexibel omgegaan met vakantiedagen, werktijden en thuiswerken. Er wordt snoeihard gewerkt, maar tegelijkertijd wordt er ook vaak een grapje gemaakt. Elke dag wordt er gezamenlijk geluncht aan de overkant van het bedrijf en ook een borrel, hapje eten of een dag of weekend weg met zijn allen is niet ongebruikelijk!

Functie

Het bedrijf is op zoek naar een ervaren .NET developer die de rol van lead ontwikkelaar op zich kan nemen. Het software team bestaat nu uit twee man, maar jij zult de belangrijkste rol op je nemen wat betreft software engineering. Je denkt mee over het geschikt maken van het product voor het MKB, over innovaties en levert input over nieuwe technologie. Doordat je een goed stel hersens hebt kun je meedenken over de structuur van de applicatie. Na het aannemen van een lead zal het team snel verder worden uitgebreid. Ze zijn daarom op zoek naar iemand die nieuwe team kan begeleiden, een mooie uitdaging!

Binnen de functie zul je het huidige systeem verder ontwikkelen en doordat nu ook op het midden- en kleinbedrijf wordt gefocust, zullen er meerdere grote wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Doordat ze vaak met grote hoeveelheden data te maken hebben, wordt er vanuit het bedrijf gevraagd naar iemand met veel kennis van SQL Server. Verder wordt er gewerkt met C# .NET, ASP.NET MVC, Angular, HTML5, CSS, JQuery, Typescript, Git en Unit testing. Nieuwe technologieën worden constant onderzocht, zo wordt er nu gekeken naar de mogelijkheden van MongoDB en Microservices.

Naast het beheersen van bepaalde technieken, zoekt het team naar een nieuwe collega die ad hoc kan werken, graag from scratch werkt en eager is om nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben je een initiatiefnemer en kun je mensen enthousiasmeren. Denk jij de developer te zijn die dit bedrijf zoekt? Lees dan de functie-eisen door en solliciteer direct!

Functie eisen

 • HBO/WO diploma richting Informatica;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met C# .NET en frontend technieken als Javascript, Angular, HTML5 en CSS;
 • Je hebt goede kennis van MS SQL Server;
 • Kennis van MongoDB, Microservices, IIS Server of Typescript is een pre;
 • Je bent in staat na te denken over de structuur van de applicatie;
 • Je hebt interesse in nieuwe technologie;
 • Je vindt het leuk om een team op te zetten;
 • Je hebt innovatieve ideeën en bent proactief.

Aanbod

 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3e betaalt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuis werken;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • De mogelijkheid om een team te leiden;
 • Een grote vinger in de pap wat betreft de software ontwikkeling;
 • Een diverse functie in een hardwerkend en gezellig bedrijf!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.