Senior .NET developer gezocht!


Introductie

Wil jij ervoor zorgen dat professionals optimaal gebruik kunnen maken van hun talent? Wil jij als senior .NET developer overleggen met opdrachtgevers en toekomstige gebruikers om zo het beste platform te ontwikkelen? Dan is dit team in Zaltbommel op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant is gevestigd in Zaltbommel en is van oorsprong een echt familiebedrijf. Ze hebben een toonaangevende naam, die bekend staat om het aanbieden van trainingen op het gebied van soft skills. Hierbij kun je denken aan leiderschap, projectmanagement en vitaliteitstraining. Met een team van 260 enthousiaste collega’s zijn ze al jaren de expert op dit gebied.

Sinds kort heeft dit bedrijf ook een online leerplatform, waarmee ze hun positie in de markt willen verstevigen door hun gebruikers een gevarieerd aanbod te bieden. Op dit (online) platform worden verschillende trainingen aangeboden voor diverse leveranciers. De gebruiker kan dan zelf op zoek naar geschikte trainingen en kan daarbij kiezen voor verschillende aanbieders en leermethodes. Dit platform is uitermate geschikte voor grote partijen en inmiddels maken o.a. Heineken, Ziggo en Philips hier gebruik van. Naast het leveren van een breed aanbod, zijn ze in staat om hun klanten goed in beeld te brengen en weten ze precies welke trainingsbehoefte medewerkers hebben.

Op de werkvloer heerst er een ontspannen en professionele werksfeer. De collega’s zijn ontzettend behulpzaam en er is altijd ruimte voor je eigen ideeën. Verder is er vrijwel geen sprake van hiërarchie en kun je altijd bij de directeur naar binnen lopen. Naast een fijne werksfeer zijn er daarbij ontzettend veel voorzieningen, zoals een mooie kantoortuin waar in de zomermaanden veel gebruik van gemaakt wordt. Daarnaast hebben ze een eigen sportschool met instructeur waar alle collega’s gebruik van kunnen maken. Er worden ook diverse (sportieve) activiteiten georganiseerd binnen het bedrijf. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er veel uitjes. Zo is er maandelijks een borrel in hun stamkroeg, wordt er zomers een grote BBQ gehouden en rondom kerst zijn er ook allerlei activiteiten.

Ter uitbreiding van het development team zijn momenteel op zoek naar een senior .NET developer die zijn/haar steentje wil bijdragen aan de doorontwikkeling van hun product.

Functie

Vanwege het succes van het platform zijn we op zoek naar een senior .NET developer. Je komt terecht op de afdeling Learning Solutions, bestaande uit 15 collega’s. Binnen een SCRUM-team van 8 collega techneuten ben jij eindverantwoordelijk voor de technische doorontwikkeling van het platform. De gemiddelde leeftijd binnen ze afdeling ligt tegen de 40 jaar. De sfeer binnen het team is heel gemoedelijk en ze werken ontzettend nauw met elkaar samen.

Als senior .NET developer ga jij je bezig houden met de ontwikkeling van verschillende complexe webapplicaties. Het signaleren van mogelijke verbeteringen, het doorvoeren ervan en het vertalen van complexe requirements naar concrete oplossingen zijn onderdeel van je functie. Daarnaast ben je regelmatig in gesprek met klanten en kun je ook aan minder technische mensen je boodschap overbrengen.

Qua stack wordt er momenteel gewerkt met C# .NET, SQL Server, .NET MVC en Web API. Heb je affiniteit met mobile applicaties? Dan kun je daar ook zeker mee aan de slag bij dit bedrijf!

Uiteraard kan dit bedrijf als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling niet achterblijven. Ze hebben intern veel opleidingsmogelijkheden en daarnaast is er ook budget om dit (vakinhoudelijk) extern te doen. Ze hebben kennisdeling en vergaring namelijk ontzettend hoog in het vaandel. Dit wordt ook sterk gestimuleerd en we zoeken daarom ook een leergierig type.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met C#, SQL Server en web development;
 • Je bent communicatief vaardig en bezig een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Marktconform salaris naar kennis en ervaring;
 • Zeer goed pensioen (Aegon);
 • 28 vakantiedagen;
 • Diverse collectieve verzekeringen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop en smartphone van de zaak;
 • Georganiseerde vak week;
 • Een warme werksfeer;
 • Goede bereikbaarheid van het kantoor;
 • Geregelde lunch en gratis sporten!

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.