Senior .NET ontwikkelaar financiële sector Voorburg


Introductie

Werk jij graag met de nieuwste technieken? Staat de financiële sector jou aan? Ontwikkel jij je graag en geniet je graag van bedrijfsuitjes? Dan is deze functie in Voorburg jouw ideale werkplek!

Organisatie

Onze klant is begonnen met software op een diskette. Ze maakten toen nog verschillende financiële producten. Een succesvol product was de advisering van consumenten over hun uitgavenpatroon. Via dit succes is doorgebouwd naar meerdere consumenten websites waarop de producten worden gepresenteerd. Het is een commercieel ingestelde organisatie met maatschappelijke gedachtes. Zo staat mensen helpen met hun uitgaven en financiële zekerheid en stabiliteit centraal.

Het product is de afgelopen jaren enorm veranderd. In het begin stond het nog op een floppy maar tegenwoordig werkt onze klant via een platform in de cloud. De software is in de nieuwste technieken geschreven en wordt continu bijgewerkt. Ontwikkelmogelijkheden worden hier ook enorm gestimuleerd. Middels opleidingen, cursussen of trainingen zijn er genoeg opties om jezelf te ontwikkelen.

Met een team van 11 man is de organisatiestructuur plat en rechttoe rechtaan. Hierbij zijn drie ontwikkelaars in dienst, drie helpdeskmedewerkers, één tweedelijns tester en een marketeer. Vanwege het bedrijf wat groeiend is, is onze klant opzoek naar een senior collega. De leeftijd binnen het team varieert van 20ers tot 60ers wat zorgt voor geweldige activiteiten en bedrijfsuitjes.

Functie

Tijdens deze functie in de Fintech sector ben jij bezig met het ontwikkelen van innovatieve platforms. Je helpt klanten met het in kaart brengen en onderhouden van financiën. Hierbij sta je dus veel in contact met klanten. Daarnaast ben je ook veelal innovatieve services aan het leveren aan financiële instellingen en bureaus.

Je werkt aan innovatieve applicaties, zet vraagstukken en werkt aan het financiële platform waarop de services zijn gebaseerd. Je creëert je eigen werk en bent continu opzoek naar het beste resultaat. Je bent klantgericht, innovatief en gaat altijd voor het hoogst haalbare. Dit doe je niet alleen maar in een team van professionals die elkaar motiveert om naar het hoogst haalbare te streven.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van ASP.NET core / C#, MS-SQL Server, HTML5, AngularJS, jQuery, CSS3, Sourcecontrol en Bootstrap;
  • Ervaring met Xamarin is en pre;
  • Ervaring met het opstellen van algoritmes en grote databases is een pre.

Aanbod

  • Een marktconform salaris;
  • Werkweek van 40 uur;
  • Ontwikkelmogelijkheden worden gestimuleerd;
  • Ruimte voor eigen inbreng;
  • Diverse activiteiten vanuit de organisatie zoals diners en uitjes;
  • Werken in een sfeervol team met gezamenlijke lunches.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.