Senior .NET/Xamarin ontwikkelaar


Introductie

Houd jij je graag bezig met de full life cycle of development en heb jij je strepen al verdiend in het development vak? Wil je daarnaast de kans grijpen om jezelf verder te ontplooien en houd je van een ongedwongen sfeer? Dan is dit team in Almelo op zoek naar jou!

Organisatie

Dit jonge, ondernemende bedrijf is opgericht in 2010 en actief in de zorgsector. Ondanks dit relatief korte bestaan, hebben zij meer dan 10 jaar aan zorgkennis en ervaring in huis. De kern van de business is het werken aan slimme en innovatieve software voor de thuiszorg branche. Hierbij kun je denken aan een Elektronisch Cliënten Dossier, ERP oplossingen of een CRM systeem. Je werkt hier aan bestaande producten, maar er worden ook nieuwe producten ontwikkeld waar je aan mee kunt werken. Zo is de marktleider op het gebied van mobiele software in de zorg door dit bedrijf overgenomen. Deze software is volledig herschreven en wordt continu doorontwikkeld. Hier krijg je dus de mogelijkheid om jezelf zowel in de diepte als in de breedte te ontplooien!

Het team bestaat nu uit zo’n tien professionals, waarvan acht developers, die werken met de allernieuwste technieken. Alle software wordt geschreven in ASP.NET, waarbij vaak met MVC wordt gewerkt. Momenteel zijn er twee webapplicaties in gebruik, waarbij de één is geschreven met Silverlight en de ander met SenchaTouch. Alle applicaties zijn Microsoft based en zijn geschreven met C# in de backend. De belangrijkste focus ligt nu op de mobiele applicatie, waarvoor Xamarin wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat alle developers up to date blijven van de nieuwste technieken worden er uitstekende opleidingsmogelijkheden aangeboden. Nieuwe ideeën worden snel geopperd en daar wordt ook echt iets mee gedaan tijdens de Scrum sessies.

De sfeer binnen het team is heel open en informeel. Er wordt regelmatig geborreld, zeker wanneer er successen worden behaald. Verder wordt er zo nu en dan een ommetje gemaakt voor een praatje bij het zusterbedrijf, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Het wordt vanuit het bedrijf daarnaast ontzettend op prijs gesteld als je jezelf verder wilt ontplooien. De vrijheid en hulp voor het ontwikkelen van nieuwe software is er dus altijd, in de vorm van cursussen of de hulp van een collega. Tot slot worden er meerdere uitjes georganiseerd met het team. Zo is een BBQ in de zomer en een uitje in de wintermaanden vaste prik!

Functie

Als .NET developer ga je aan de slag in een hecht en hard werkend team. Je werkt aan moderne en innovatie web en mobiele applicaties. De focus ligt nu op de mobiele applicatie, die draait op basis van Xamarin. Als developer denk je mee over de architectuur van deze applicatie, werk je aan de doorontwikkeling van bestaande functionaliteiten van producten, de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je houdt je dus bezig met de full development life cycle, van technisch ontwerp tot en met het testen en implementeren. Hierbij werk je nauw samen met de overige .NET developers, team lead en architect binnen je team.

Het bedrijf is op zoek naar een communicatief vaardige en leergierige collega, die verstand heeft van .NET en niet bang is om eigen doelen te stellen. Ben jij deze persoon? Check dan hieronder de specifieke functie eisen en solliciteer!

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring met .NET en C#;
 • Ervaring met ASP.NET is een pre;
 • Ervaring met Silverlight of MVC is een pre;
 • Ervaring met de architectuur van een applicatie is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig en leergierig;
 • Je bent een echte teamplayer!

Aanbod

 • Marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioen;
 • Uitstekende interne opleidingsmogelijkheden;
 • Een uitdagende job in een prettige werksfeer;
 • Diverse borrels en activiteiten!

Inlichtingen

Stuur direct je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.