Teamlead/systeem architect hightech omgeving


Introductie

Woon jij in de omgeving van Etten-Leur en wil jij binnen een hightech omgeving aan de slag? Spreekt het jou aan om een multidisciplinair team aan te sturen en bezig te zijn met de architectuur? Wacht niet langer en reageer op deze vacature!

Organisatie

Deze internationale speler bestaat ruim 50 jaar en heeft gedurende deze jaren een bekende naam in binnen- en buitenland opgebouwd. Het bedrijf, gevestigd in Etten-Leur, richt zich op de ontwikkeling van Vehicle Test Systemen. Het bedrijf neemt de ontwikkeling, aansturing, controle en bewaking van zowel de hardware als de software voor zijn rekening en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de montage van de apparatuur op locatie.

De software die wordt ontwikkeld binnen het bedrijf is met name gericht op het verrichten van veiligheidsinspecties en milieucontroles binnen de automotive industrie. De hardware die bij met name garages in binnen- en buitenland zijn gemonteerd, draait met software die in Etten-Leur is ontwikkeld. De software is vooral in staat om auto’s te controleren op defecten. Vervolgens komen in een applicatie (die in Etten-Leur draait) alle testresultaten binnen. Deze data wordt verzameld, beoordeeld en in een testrapport gezet. In deze testrapportages wordt duidelijk welk defect een auto heeft en welke type voertuig het is. De applicatie is in staat om deze testresultaten door te sturen naar verschillende organisaties die hierbij betrokken zijn. Kortom; de applicatie is in staat om gigantische databases te genereren!

In Nederland zijn diverse productgroepen georganiseerd. Denk aan een afdeling met CNC machines, een afdeling met plaatbewerking en lasrobots, een assemblage afdeling, een afdeling mechanische samenbouw, een magazijn en een testhal. Het software ontwikkelteam is uiteraard ook in Etten-Leur gevestigd en bestaat momenteel uit zo’n 5 specialisten. Binnen dit team zijn zowel.NET ontwikkelaars als embedded software engineers vertegenwoordigd. In Brazilië zijn ook een aantal specialisten werkzaam die zo af en toe een bezoekje komen brengen in Etten-Leur. Ook jij als .NET ontwikkelaar hebt de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Brazilië!

Functie

Als teamlead/system architect ben je verantwoordelijk voor het aansturen en de coaching van het software ontwikkelteam dat uit momenteel uit zo’n 5 software specialisten bestaat. Dit zijn .NET ontwikkelaars en embedded software ontwikkelaars.

Naast coaching en aansturing, ben je ook sparringspartner van de directeur en van de klanten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO diploma;
 • Je hebt een stevige achtergrond met .NET C# ontwikkeling;
 • Je hebt gedegen ervaring met C++;
 • Je hebt ervaring met systeem architectuur;
 • Je hebt ervaring als teamlead;
 • Je ben communicatief vaardig;
 • Je spreekt/schrijft vloeiend Engels.

Aanbod

 • Een marktconformsalaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling (50/50%);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract, dat bij geschiktheid wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Afwisselende werkzaamheden met diverse technieken!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.