Tech lead gezocht!


Introductie

Heb jij ervaring als tech lead en met het werken in C# en .NET (Core)? En zou je graag een bijdrage leveren aan innovatieve land- en tuinbouwtechnologie dat wereldwijd wordt ingezet? Dan kan dit bedrijf interessant zijn voor jou!

Organisatie

Wij Nederlanders staan bekend om meerdere dingen in de wereld en 1 van deze dingen zijn onze duurzame en innovatieve oplossingen. Niet alleen ons dijken- en watermanagement, maar ook het gebruik van landbouwtechnieken in ons compacte land is een voorloper op het gebied van innovatie. Het software platform van dit bedrijf helpt dan ook mee aan een ecologische oplossing voor kassen om het maximale resultaat te behalen met een duurzame oplossing!

Onze klant bevindt zich in de regio ten westen van Rotterdam en ten zuiden van Den Haag. Met meerdere productlijnen zijn zij een echte one-stop-shop voor de agri-sector. Hun klanten variëren van de extreem grote kassenbouwers in Afrika, Azië en Amerika tot de zeer gespecialiseerde bedrijven die in ons eigen land zijn gevestigd. De klanten gebruiken de software om inzicht te krijgen in enorme hoeveelheden data en hier kan door het systeem gelijk op worden gehandeld. Het bedrijf levert hardware en software in verschillende grote productlijnen, welke je kan onderverdelen in de Waterlijn, Klimaatcomputers en de Management Informatie systemen. De eerste twee richten zich voornamelijk op energie en klimaat binnen kassen, en de regulering van water en vocht in het eco-systeem binnen de kassen. De laatste is de grote spil in het web en wordt door de klant gebruikt om alles rondom de business te regelen en managen. Hier hoort ook een iOS app en bijbehorende hardware bij.

Functie

De complete R&D afdeling bestaat momenteel uit 23 collega’s. Doordat de business goed gaat, wordt er een extra team samengesteld dat gaat werken aan een compleet nieuw klimaatsysteem in C# en .NET Core. Dit zal naast het bestaande systeem worden opgezet om te zijner tijd het huidige systeem over te nemen. Er is binnen dit nieuwe team behoefte aan een collega die aan het roer kan en wil staan. Je bent niet alleen een tech lead die collega’s aanstuurt en ondersteunt, maar je denkt en beslist ook mee over de architectuur van het nieuwe platform!

Het huidige systeem is erg omvangrijk en bevat alles op het gebied van klimaat: van de luchtvochtigheid in een kas, tot de zuurstof en stikstofgehaltes bij een gewas of de hoeveelheid vitamines en zout in het water dat gebruikt wordt om de gewassen te laten groeien. Doordat het blijven innoveren een grote rol heeft binnen het bedrijf worden nieuwe technologieën en toepassingen gebruikt om van dit systeem een voorloper in de markt te maken. Daar wordt nu een volgende stap in gezet door een compleet nieuw systeem op te zetten. Het is niet voor niets dat het systeem nu al wereldwijd wordt gebruikt. Als tech lead heb je veel inbreng in het bouwen van dit nieuwe systeem!

Voor de tech lead positie is het dus belangrijk dat je iemand bent die goed overweg kan met code en daarnaast dat je een duidelijke visie hebt over het ‘totale plaatje’. Je gaat meedenken en beslissingen nemen over de technische route van het bedrijf, zowel qua technieken als architectuur. Uiteraard neem je het team mee in dit proces, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Het team werkt op basis van Agile Scrum en in de pauze luncht het team meestal samen.

Functie-eisen

Idealiter kan je de volgende criteria afvinken:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting Informatica of Computer Science;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met C# .NET, .NET Core en SQL;
 • Je hebt al ervaring als lead developer/tech lead;
 • Ervaring met Angular, Azure, AWS of mobile development is een pre;
 • Je wilt aansturing geven aan een innoverend team binnen een Agile omgeving;
 • Je bent een kartrekker en communicatief zeer vaardig.

Aanbod

Allereerst biedt men jou een zeer uitdagende functie binnen een stimulerende werkomgeving. Verder:

 • Marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals het verder ontwikkelen van specialismes;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goed pensioen (30-70);
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om, ook na corona, deels thuis te werken;
 • Het werken met nieuwe technologieën;
 • Werken binnen een bedrijf met focus op innovatie en het bouwen van duurzame oplossingen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.