Traineeship IoT


Introductie

Ben jij een hoogopgeleid, creatief en heb je een passie voor IT? Wil jij jouw carrière een kickstart geven door het volgen van een traineeship Internet of Things (IoT)? En wil jij jezelf ontwikkelen door het behalen van certificaten en het oppakken van uitdagende projecten? Lees dan snel verder over dit betaalde traineeship met baangarantie!

Organisatie

Dit innovatieve bedrijf leidt door middel van diverse traineeships gemotiveerde talenten op tot IT specialisten binnen het vakgebied. Deze traineeships variëren van Software Development tot Big Data en van Cyber Security tot DevOps. Binnenkort starten ze met een traineeship Internet of Things (IoT), waardoor ze op zoek zijn naar hoogopgeleide, creatieve trainees met een passie voor IT en techniek!

Binnen een jaar wordt je door dit bedrijf opgeleid, in samenwerking met een vooraanstaand IT consultancy bedrijf. Het traineeship begint met een masterclass van acht weken, waarna je het werkveld betreedt. Tijdens de masterclass krijg je trainingen over de fundamenten van programmeren, IoT, hardware, Linux en Proof of Concept in de Cloud. Na het succesvol afronden van dit traineeship ga je officieel in dienst bij dit IT Consultancy bedrijf.

Het volgen van dit traineeship biedt jou een toekomst met onbegrensde mogelijkheden. Senior IoT Architecten leren jou de fijne kneepjes van het vak en daarnaast krijg je bij dit bedrijf ook nog eens baangarantie! Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en door middel van uitdagende projecten en het behalen van internationaal bekende certificaten krijgt jouw carrière direct een kickstart!

Functie

De masterclass waarmee je start bestaat uit vier fases. In de eerste fase leer je de fundamenten over het lezen en schrijven van codes in diverse talen, waaronder Java, C#, .NET en MVC. In fase twee krijg je trainingen over Internet of Things en de platforms die IoT biedt. Je duikt in de derde fase de diepte van IoT in, door te leren over hardware en Linux, waarbij je leert om oplossingen te bouwen en testen op basis van hardware en sensoren en Azure IoT.

Na het afronden van deze masterclass ga je onder begeleiding van een Senior IoT Architect uitdagende projecten aan, waarbij je jezelf op technisch en persoonlijk vlak gaat ontwikkelen. Deze projecten zijn altijd in de regio waar jij woont, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke reisafstand. Na een jaar treed je in dienst bij het IT Consultancy Bedrijf en krijg je direct een vast contract. Ook tijdens dit dienstverband krijg je nog volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en certificeringen te behalen. Ben jij de IoT Developer van de toekomst? Lees dan snel over het aanbod!

Functie-eisen

• Een afgeronde HBO of WO opleiding;

• Aantoonbare affiniteit met IT en programmeren;

• Je hebt een passie voor technische automatisering;

• Het is een pre als je in jouw vrije tijd al ervaring hebt met programmeren;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

• Een betaald traineeship (startsalaris €2500 per maand) met baangarantie;

• Een zeer uitgebreid opleidingspakket;

• De mogelijkheid om (internationale) certificaten te halen;

• Aandacht voor jouw technische en persoonlijke ontwikkeling;

• Intensieve begeleiding van Senior IoT Architecten;

• Uitdagende projecten binnen jouw regio;

• Een kickstart voor jouw carrière als IoT Developer!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.