Xamarin Developer – draag bij aan ERP-oplossingen voor spoorwegbedrijven


Introductie

Voor iedereen die wel eens voor een spoorwegovergang heeft gewacht en gedacht heeft, wat zit er nou voor materiaal in al die wagons die eindeloos voorbij blijven komen, wacht niet langer. Voor de martktleider in ERP-oplossingen voor spoorwegbedrijven in Europa zijn wij op zoek naar een Xamarin developer. Deze vacature is open voor alle niveaus en heeft voor ieder wat wils in het hartje van Rotterdam naast het Centraal Station.

Organisatie

Het bedrijf, dat begonnen is in 2011, heeft zich met de jaren omhoog gevochten tot een Europese marktleider. Zij maken een ERP-oplossing voor spoorwegbedrijven in heel Europa in meer dan 12 landen. Dagelijks gebruiken nu meer dan 2000 mensen hun software maar dat aantal blijft groeien, net zoals het bedrijf. Deze ERP-oplossing is in 3 verschillende applicaties terug te vinden namelijk een desktopversie in C#.NET en Winforms(voor het binnenpersoneel op kantoren), een mobiele versie in C#.NET en Xamarin(voor het buitenpersoneel) en als laatste een webportal waar zij mee bezig zijn. Waar het ooit allemaal is begonnen als planningssoftware zie je nu dat het echt een totaal oplossing is van planning tot sales en van finance tot operations. Als marktleider willen zij natuurlijk marktleider blijven en doorgroeien in klanten en in grootte.

Het bedrijf is gevestigd in hartje Rotterdam naast het centraal station. Het is op 3 minuten lopen in een groot glazen gebouw op de 14e verdieping met een mooi uitzicht over de stad. Het bedrijf kent zowel junioren, mediors als seniors met een gemiddelde leeftijd tussen de 25-35 jaar. Naast de vestiging in Rotterdam zitten er nog 2 developers in Parijs. Het bedrijf is zijn startup en scale up fase voorbij en is goed aan het groeien de afgelopen jaren en wil dit blijven doen.

De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort en er zijn genoeg mogelijkheden om mee te groeien. Jouw stem wordt gehoord en jouw groeipad is belangrijk voor ze. Dit om jou zo naar een hoger niveau te kunnen tillen en daarmee ook het team en de software. Daarnaast is het ook een hecht team waarbij er minimaal 1 keer in het kwartaal wel een uitje is met iedereen waar je moet denken aan een hapje eten met bowlen/karten/escaperoom etc. Ook is het mogelijk om met o.a. jouw collega’s het weekend in te luiden met een vrijdagmiddagborrel.

Functie

Binnen het team is er een plek vrij voor iemand die van aanpakken houdt. Hij of zij zal komen samen te werken met een divers team met verschillende niveaus. Je bent met zijn alle bezig met hetzelfde doel, namelijk het beter maken van elkaar en de software. Je werkt aan de mobiele versie van de applicatie waarbij je voornamelijk werkt met dingen als C#.NET, Angular, Xamarin en Winforms. Het grootste gedeelte van de functie ben je bezig met Xamarin. Verder biedt het bedrijf je alle ruimte en flexibiliteit om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Verder wil het bedrijf zich graag verder ontwikkelen om door te groeien. Input vanuit het development team is zeer waardevol voor het bedrijf. Sterker nog, het is noodzakelijk om door te kunnen innoveren. Jouw stem telt dus! Je werkt samen om jezelf maar ook andere beter te maken en ideeën die hiertoe kunnen leiden zijn meer dan welkom.

Functie-eisen

Je weet van aanpakken en trekt werk naar je toe;

 • Minimaal een HBO/WO opleiding in het werkveld van Informatica;
 • Je hebt brede kennis van Xamarin, C# en .NET;
 • Een grote pre is kennis van Winforms en/of Angular;
 • Je staat open voor kennisdeling en nieuwe technieken.

Aanbod

 • Een salaris dat oploopt tot €5500;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooie bonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Per kwartaal een teamuitje met het hele bedrijf;
 • Veel opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en certificaten;
 • Een werkplek op kantoor binnen een platte, gezellige organisatie;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiende organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.