Freelancer

Op zoek naar freelancers? Meld je aan!

Meld je aan

Developers

Klaar voor een nieuwe carrièrestap? Laat je adviseren

meld je aan

Onze werkwijze

Op zoek naar een uitdaging als .NET developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Het is ons doel om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

1

Neem contact op

Zorg voor een up-to-date CV en weet wat jouw motivatie is om te solliciteren. Stuur ons een e-mail via info@net-professionals.nl of klik op de solliciteerbutton onder de vacature om jouw interesse kenbaar te maken. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 0229 304 350 met één van onze collega’s, tijdens en na kantoortijden.

2

Richting bepalen

Zodra we je cv hebben bekeken neemt vervolgens de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je op. Met hem of haar loop je door jouw cv, wensen én ambities heen. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

3

Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken staan ingepland is het aan jou om je van je beste kant te laten zien.

4

Your turn

Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en je hoeft geen goede onderhandelaar te zijn, want dit nemen wij voor onze rekening. Jij kunt je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

5

Gefeliciteerd!

Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Hoe is onze service?

Developers

Laat ons je helpen!

Wij vertellen graag meer! Er kan vrijblijvend contact opgenomen worden via het telefoonnummer 0229 304 350 of een e-mail sturen naar info@net-professionals.nl.

Neem contact op