Over .NET Professionals


Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in
.NET Vacatures

Wij richten ons puur en alleen op .NET en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Bas

Bas Koppes

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Chantal

Chantal Zwarthoed

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Sinds begin 2015 werk ik binnen Ngage Recruitment met veel plezier als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Ik kom zelf uit Volendam en richt me hier op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Ik heb een achtergrond in HR en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en motiveert. Ik vind het dan ook leuk om uitgebreide gesprekken met kandidaten te voeren om te bespreken waar ze enthousiast van worden. Ik heb zo al veel ontwikkelaars kunnen helpen aan een nieuwe baan en heb veel klanten kunnen verblijden met een nieuwe collega. Door het persoonlijke contact met zowel ontwikkelaars als onze klanten en de betrokkenheid bij het hele proces doe ik dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Gisela

Gisela Schilder

Verantwoordelijk voor de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland

Sinds Juli 2018 ben ik werkzaam als Recruitment Consultant binnen het leuke team van .NET Professionals. Tijdens mijn studie Rechten aan de Universiteit Leiden werd het mij duidelijk dat een baan als jurist toch niet helemaal bij mij zou passen. Wel had ik altijd al veel affiniteit met communicatie en als Recruitment Consultant ga ik uitgebreide gesprekken aan met kandidaten om te horen wat hen enthousiast maakt en wat zij belangrijk vinden in een nieuwe baan. Voor hen kan ik soms een luisterend oor zijn en hen daarnaast helpen door advies te geven in hun zoektocht en dat geeft mij veel voldoening. Door de uitgebreide gesprekken probeer ik een zo goed mogelijke match te maken en het geeft mij enorm veel energie als ik zowel de kandidaat heb kunnen helpen aan zijn of haar perfecte baan en de klant aan een enthousiaste collega.

Kaj

Kaj Bartele

Verantwoordelijk voor de provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg

Mijn naam is Kaj Bartele en werk als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na mijn studie en een half jaar als duikinstructeur in Thailand te hebben gewerkt ben ik weer terug op ‘het oude nest’ in Hoorn. De wereld van programmeren heeft mij altijd bezig gehouden en daarom is het des te leuker nu met developers te werken. Om tijdens een gesprek erachter te komen wat iemand precies wilt en zoekt en vervolgens de juiste job en kandidaat te kunnen matchen is waar ik dit werk voor doe. Het is een bonus over de vele interesses mee te mogen praten en raakvlakken tegen te komen zoals sport en of D&D spelen!

Romy

Romy van der Kleij

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Romy en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij .NET Professionals. Na mijn Bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschap en een fulltime bestuursjaar te hebben afgerond, was ik in de zomervakantie van 2018 toe aan een baan waarin ik zowel kon blijven leren als daadwerkelijk kon gaan doen. Bij .NET Professionals heb ik deze baan gevonden! Het op zoek gaan naar en enthousiasmeren van gedreven kandidaten, allemaal met hun eigen kennis en ervaring, geven mij veel voldoening. Iedere dag spreek ik nieuwe mensen en hoor ik verhalen die weer bijdragen aan mijn kennis van de .NET markt. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in het (her)schrijven van vacatures en het plaatsen van social media posts. Al met al zorgen deze aspecten, naast een ontzettend gezellig en gemotiveerd team, ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Thirsa

Thirsa Leyting

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Thirsa Leyting en ik ben werkzaam als Resource Consultant bij .NET Professionals. Ik studeer momenteel Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Nu ik ervoor gekozen heb om een halfjaar mijn studie op een lager pitje te zetten, wilde ik graag een baan vinden waar ik veel van kon leren en die goed zou aansluiten op mijn studie. Daarnaast vond ik het belangrijk dat de baan straks ook weer goed te combineren is mijn studie. Toen een vriendin van mij vertelde over haar baan als Resource Consultant, werd ik gelijk enthousiast en heb ik ook gesolliciteerd voor deze functie. Erg gedreven en enthousiast begin ik met deze baan! Door deze baan krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden en ben ik gedreven om de beste kandidaten te werven! Daarnaast kan ik mijn huidige kennis toepassen door het schrijven van vacatures en het maken en vormgeven van leuke social media posts. Een veelzijdige baan waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!