Over .NET Professionals


Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in
.NET Vacatures

Wij richten ons puur en alleen op .NET en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Chantal

Chantal Zwarthoed

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Sinds begin 2015 werk ik binnen Ngage Recruitment met veel plezier als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Ik kom zelf uit Volendam en richt me hier op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Ik heb een achtergrond in HR en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en motiveert. Ik vind het dan ook leuk om uitgebreide gesprekken met kandidaten te voeren om te bespreken waar ze enthousiast van worden. Ik heb zo al veel ontwikkelaars kunnen helpen aan een nieuwe baan en heb veel klanten kunnen verblijden met een nieuwe collega. Door het persoonlijke contact met zowel ontwikkelaars als onze klanten en de betrokkenheid bij het hele proces doe ik dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Kaj

Kaj Bartele

Verantwoordelijk voor de provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg

Mijn naam is Kaj Bartele en werk als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na mijn studie en een half jaar als duikinstructeur in Thailand te hebben gewerkt ben ik weer terug op ‘het oude nest’ in Hoorn. De wereld van programmeren heeft mij altijd bezig gehouden en daarom is het des te leuker nu met developers te werken. Om tijdens een gesprek erachter te komen wat iemand precies wilt en zoekt en vervolgens de juiste job en kandidaat te kunnen matchen is waar ik dit werk voor doe. Het is een bonus over de vele interesses mee te mogen praten en raakvlakken tegen te komen zoals sport en of D&D spelen!

Romy

Romy van der Kleij

Werkzaam als Recruitment Consultant

Mijn naam is Romy en ik ben na 2 jaar parttime gewerkt te hebben als Resource Consultant sinds augustus 2020 werkzaam als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na het afronden van mijn Master Communicatie, Beleid en Management heb ik nu de stap gezet naar recruiter en dit bevalt mij zeer goed. Het helpen van gedreven kandidaten, allemaal met hun eigen kennis en ervaringen, bij het vinden van hun nieuwe uitdaging geven mij veel voldoening. Iedere dag spreek ik nieuwe mensen en hoor ik verhalen die een nieuw perspectief bieden op de .NET markt. Het is voor mij van grote waarde dat ik zowel kandidaten als bedrijven kan helpen in hun zoektocht naar enerzijds een nieuwe baan of anderzijds .NET talent. Al met al zorgen deze aspecten, naast een ontzettend gezellig en gemotiveerd team, ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Tesse

Tesse Ruttenberg

Werkzaam als Recruitment Consultant

Hoi, mijn naam is Tesse! Na het behalen van mijn HRM-bachelor heb ik de eerste stap in mijn carrière mogen zetten bij .NET Professionals. Ik ben ontzettend enthousiast over deze uitdaging! Tijdens mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen binnen mijn eigen recruitmentbedrijf. Mijn passie voor recruitment komt voort uit het willen klaar staan voor iedereen en het investeren in relaties. In mijn rol als Recruitment Consultant bij .NET Professionals vind ik het van belang om nauwkeurig te luisteren naar de wensen van zowel de klant als de kandidaat. Daarnaast streef ik graag naar een duurzame klant- en kandidaatrelatie. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Milou

Milou Wieten

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Milou, ik ben 19 jaar oud en studeer Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als Resource Consultant bij .Net Professionals. Aangezien mijn studie erg theoretisch is vind ik het fijn om ook in praktijk ervaring op te kunnen doen. Ik ben gedreven en ambitieus en wordt graag uitgedaagd in mijn werk. Bij Ngage denk ik deze uitdaging te kunnen vinden in het zoeken van geschikte kandidaten en het schrijven van pakkende vacature teksten. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan!