Over .NET Professionals

Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in .NEt vacatures

Wij richten ons puur en alleen op .NET en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons .net team

Met kennis van de .Net markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en .Net developer.

Tesse Ruttenberg

Recruitment Consultant

Hoi, mijn naam is Tesse! Na het behalen van mijn HRM-bachelor heb ik de eerste stap in mijn carrière mogen zetten bij .NET Professionals. Ik ben ontzettend enthousiast over deze uitdaging! Tijdens mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen binnen mijn eigen recruitmentbedrijf. Mijn passie voor recruitment komt voort uit het willen klaarstaan voor iedereen en het investeren in duurzame klant-kandidaat relaties. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Colin Bond

Recruitment Consultant

Uitdagingen aangaan en oprecht plezier daaraan beleven, dat is waar het allemaal om draait! Naast mijn Master in Persuasieve Communicatie heb ik ervaring mogen opdoen als Marketeer in Londen en in mijn woonplaats in Volendam. Na een warm ontvangst bij .NET Professionals heb ik de stap gezet om me op te laten leiden tot Recruitment Consultant. Ons doel is om IT-professionals te matchen aan de baan die zij verdienen. Een sociale functie waarbij je daadwerkelijk mensen helpt aan een beter leven, wie krijgt daar nou geen energie van? Bel me en we bespreken alles wat er te bespreken valt over wat jou gelukkiger maakt.

Kyra Bommels

Recruitment Consultant

Hi! Mijn naam is Kyra. Nadat ik mijn Tourism Management diploma had behaald, ben ik aan de slag gegaan bij .NET professionals. Hier ben ik opgeleid tot Recruitment Consultant. Als voormalig topsporter heb ik vaak met doelen moeten werken. Mijn doel als recruiter is om getalenteerde IT-professionals te matchen met hun droombaan. Met mijn passie voor mensen ben ik vastbesloten om succesvolle samenwerkingen tot stand te brengen. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! 

Roël van Sonsbeek

Business Owner - Freelance

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant.Dat is best een overgang zou je zeggen, alleen vanuit mijn wetenschappelijk opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de dieperliggende drijfveren van mensen waarmee ik in contact kom en weet daardoor de juiste vragen te stellen.

Inmiddels heb ik de stap gezet richting de rol van Business Owner met de focus op het bemiddelen van Freelancers. Naast het bemiddelen denk ik ook strategisch mee en focus ik me op het uitbreiden van de Business. Ben jij een opdrachtgever of een Freelancer op zoek naar een opdracht? Aarzel niet om eens vrijblijvend contact op te nemen!

Bente Takken

Resource Consultant

Hey, ik ben Bente! Naast mijn functie als Resource Consultant bij .NET Professionals studeer ik momenteel Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hieruit spreekt mijn interesse voor de mens, wat perfect aansluit bij mijn functie als sourcer. Kortom een mooie uitdaging om de theoretische kennis die ik heb opgedaan te combineren en aan te vullen met ervaringen in de praktijk. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan kom ik graag eens met je in contact.

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager / Recruitment Consultant

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 daarnaast ook in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij .NET Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod