Over .NET Professionals


Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in
.NET Vacatures

Wij richten ons puur en alleen op .NET en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Bas

Bas Koppes

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Chantal

Chantal Zwarthoed

Verantwoordelijk voor de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland

Sinds begin 2015 werk ik met veel plezier als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Ik kom zelf uit Volendam, maar richt me hier op de noordelijke en oostelijke regio’s van ons land. Ik heb een achtergrond in HR en ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en motiveert. Ik vind het dan ook leuk om uitgebreide gesprekken met kandidaten te voeren om te bespreken waar ze enthousiast van worden. Ik heb zo al veel ontwikkelaars kunnen helpen aan een nieuwe baan en heb veel klanten kunnen verblijden met een nieuwe collega. Door het persoonlijke contact met zowel ontwikkelaars als onze klanten en de betrokkenheid bij het hele proces doe ik dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier!

Fleur

Fleur Slotboom

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Ik ben Fleur en ben Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na mijn Master Beleid, Communicatie & Organisatie aan de VU te hebben afgerond, ben ik met veel enthousiasme begonnen bij .NET Professionals. Het contact met mensen en het feit dat ik veel kan betekenen voor de .NET ontwikkelaars in hun zoektocht geeft voldoening en energie! Het geeft mij een kick om te ontdekken wat iemand nou écht zoekt in een baan zodat ik de perfecte match kan maken. Als ik dan ook nog praten kan met ontwikkelaars over mijn interesses als sport, muziek, schilderen of gezondheid dan is het helemaal een geslaagde dag!

Kaj

Kaj Bartele

Verantwoordelijk voor de provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg

Mijn naam is Kaj Bartele en werk als Recruitment Consultant bij .NET Professionals. Na mijn studie en een half jaar als duikinstructeur in Thailand te hebben gewerkt ben ik weer terug op ‘het oude nest’ in Hoorn. De wereld van programmeren heeft mij altijd bezig gehouden en daarom is het des te leuker nu met developers te werken. Om tijdens een gesprek erachter te komen wat iemand precies wilt en zoekt en vervolgens de juiste job en kandidaat te kunnen matchen is waar ik dit werk voor doe. Het is een bonus over de vele interesses mee te mogen praten en raakvlakken tegen te komen zoals sport en of D&D spelen!