Werkwijze

Op zoek naar een ervaren Freelance .NET Developer? Wij weten hoe lastig deze zoektocht kan zijn. Hoe fijn is het dan ook als je deze zoektocht uit handen kunt geven aan een gespecialiseerde en ervaren partij! Met ons brede netwerk aan uitgebreid gekwalificeerde Freelance .NET Developers zorgen wij ervoor dat alleen de best passende freelancers bij jullie op gesprek komen. Lees hieronder stap voor stap hoe wij dat doen.

Persoonlijk

Transparant

Professioneel

Specialistisch

Flexibel

1

Meld je aan bij .NET Professionals

Wij zijn benieuwd naar jullie organisatie en de opdracht die jullie aanbieden. Onze Consultants staan jullie graag persoonlijk te woord en denken met plezier mee over de behoeftes en doelen van de organisatie. Je kunt de organisatie vrijblijvend aanmelden via de button onderaan de pagina of door contact op te nemen via 0229304350 of info@net-professionals.nl

2

Persoonlijke kennismaking

Voordat wij op zoek gaan Freelance .NET Developers, nemen we een job specificatie met jullie af. Dit betekent dat wij gerichte en uitgebreide vragen stellen, zodat wij een goed beeld krijgen van jullie bedrijf en de opdracht(en) waarvoor jullie ons willen inschakelen. Zo zorgen wij ervoor dat wij de best passende Freelancer vinden voor de opdracht.

3

Heldere afspraken

Voordat wij ons brede netwerk aan Freelance .NET Developers benaderen maken we heldere afspraken met elkaar. Zo kunnen we het proces zo soepel mogelijk laten verlopen, zonder dat er tussentijds onduidelijkheden optreden. Goed om te weten: Wij werken op basis van no-cure-no-pay.

4

Wij gaan aan de slag

Na het verkrijgen van alle relevante informatie gaan we actief op zoek naar geschikte freelancers. Dit doen wij aan de hand van ons uitgebreide netwerk aan .NET Developers dat wij al sinds 2010 hebben op opgebouwd, via onze database, LinkedIn, zoekmachines en job boards. Gedurende dit proces houden we jullie op de hoogte en kunnen jullie de rest aan ons overlaten.

5

Gesprekken en aanbod

Als wij een geschikte Freelance .NET Developer hebben gevonden, houden we een voorselectie en screenen we de Developer zo uitgebreid mogelijk. Als wij ervan overtuigd zijn dat iemand bij de opdracht past, stellen we hem/haar aan de hand van een CV en profiel aan jullie voor. Als jullie net zo enthousiast zijn als wij, plannen we een gesprek in en begeleiden wij het proces van A tot Z!

6

Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

Als de gesprekken op zowel sociaal als technisch vlak positief verlopen, feliciteren wij jullie na het doen van een aanbod graag met jullie nieuwe collega. Blijkt er een mismatch op bepaald vlak? Dan vervolgen wij onze zoektocht totdat we de juiste Freelance .NET Developer hebben gevonden!

Hoe is onze service?